We find the solution!

 

   Accesorii Auto - Detaliile fac diferenta!

 

     Alarme auto -  este un dispozitiv electronic instalat într-un vehicul pentru a descuraja furtul vehiculului în sine, conținutul său, sau ambele. Alarmele auto emit un sunet de mare volum (de obicei o sirenă, claxon, avertizare pre-înregistrată verbal, sau o combinație a acestora insoțit de o clipire luminoasă) atunci când sunt îndeplinite condițiile necesare pentru declanșare. Sunt compuse dintr-un receptor radio suplimentar, care îi permite proprietarului să controleze wireless alarma printr-o telecomandă.

     Alarmele auto de la distanță de obicei sunt echipate cu o serie de senzori, împreună cu imobilizare și detectoare de mișcare, permit monitorizarea stării autovehiculului prin afișarea pe ecranul pagerului a unor pictograme. Pagerul înlocuiește telecomanda universală. Afisajul pagerului poate fi LCD sau cu LED-uri. Pe lângă pager, alarmele auto pot fi dotate și cu o telecomandă suplimentară care va permite doar transmiterea de comenzi către unitatea centrală.

     Unele alarme au funcția de a porni motorul mașinii cu ajutorul telecomenzii. Acest tip de alarmă auto permite de la distanță pornirea motorului mașinii prin apăsarea unei taste a telecomenzii. Această funcție se folosește cu preponderență în perioadele cu temperaturi ridicate sau scăzute pentru a asigura confortul termic al pasagerilor.

 

 

 

 

 

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus