We find the solution!

 

     CLIMATIZARE - Confortul dorit!

 

     Aerul conditionat al masinii este un sistem foarte important caruia soferii, nu ii acorda suficienta importanta in ceea ce priveste intretinerea.

     Verificarea si incarcarea aerului conditionat se recomanda a fi efectuata o data pe an si doar intr-un service autorizat.

     Toate masinile moderne au in dotari sistem de aerisire si aer conditionat, pentru a spori confortul pasagerilor de la bordul autovehiculului. Prin apasarea unui singur buton, intreaga atmosfera din interiorul autovehiculului se schimba si poti alege diferite grade de temperatura.

     Un sistem de aer conditionat pentru autoturisme cuprinde: vaporizator, compresor, condensator, conducte de ventilatie si filtre. In timp, aceste elemente ale sistemului de aer conditionat al autoturismului se pot strica sau trebuiesc igienizate.

 

     Simptome ale defectarii sistemului de climatizare:

 

   - emanarea de mirosuri neplacute;

   - nu mai raceste;

   - se defecteaza condensatorul;

   - creeaza umiditate in aer;

   - sistemul de aer conditionat nu mai functioneaza, din cauze mecanice sau electrice.

 

     Diagnoza si reparatii aer conditionat.

 

     In functie de problemele pe care le observi la sistemul de aer conditionat, poate fi nevoie de vidarea instalatiei de aer conditionat, incarcare cu freon, curatarea si igienizarea filtrelor si a componentelor aerului conditionat sau de repararea sau inlocuirea unor componente.

 

     Pentru diagnoza, defectiuni sau intretinere ale aparatului de aer conditionat al masinii, Service Melania va sta la dispozitie.

 

     Climatizarea nu foloseste numai la racirea aerului din interior in sezonul de vara. Ea permite incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii. Pornirea climatizarii cel putin o data pe luna, va permite lubrifierea sistemului, evitandu-se pierderea etanseitatii acestuia.

     Datorita umiditatii sistemului de climatizare, determinata de fluctuatiile de temperatura, este inevitabila dezvoltarea de ciuperci si bacterii in cutia ventilatorului.

     Este foarte important ca sistemul de aer conditionat sa fie igienizat periodic dar si aerul din interiorul masinii sa aiba umiditatea si temperatura potrivita.

     Astfel pasagerii nu dezvolta infectii ale aparatului respirator, sensibilitate accentuata la diferite temperaturi, pneumonii, rinite sau alte afectiuni.

     Echipa noastra poate executa orice tip de reparatii ale sistemului de aer conditionat al masinii.

 

 

     Sfaturile MELANIA SERVICE :

 

  - verifica instalatia cel putin o data pe an;

  - schimba filtrul de habitaclu anual sau la 15 000 km;

  - efectueaza un tratament antiseptic al instalatiei de climatizare o data pe an;

  - porneste instalatia de climatizare cel putin o data pe luna, chiar si iarna.

 

   Implicatiile folosirii necorespunzatoare a climatizarii, reprezinta o amenintare serioasa pentru sanatate!

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus