We find the solution!

 

     DIAGNOZA AUTO - Doctorul masinii tale!

 

      Diagnoza auto - reprezinta totalitatea operatiilor ce constau in verificari si masurari, care sunt efectuate in special cu scopul de a identifica defectiunile aparute in cazul unui automobil. Diagnoza auto poate fi realizata cu ajutorul software - urilor, iar aici putem vorbi despre testere auto si interfete de diagnoza auto. Atat testerele auto, cat si interfetele de diagnoza auto, au devenit atat de necesare in ultimii ani, datorita fabricarii a automobilelor dotate cu computere de bord electronice. Aceste computere schimba informatii cu diversele sisteme electrice ale masinii, astfel ca numeroase functii ale masinii depind de buna functionare a acestor componente electronice.

 

      Calculatoarele auto au deja un sistem de autodiagnosticare, ele testeaza fiecare element si inregistreaza toate erorile detectate, chiar sporadice. In functie de eroarea gasita, computerul aprinde sau nu martorul legat la sistemul in cauza. Detinatorii de astfel de automobile, stiu ca, atunci cand acestea prezinta o defectiune la motor, aceasta este afisata in bord. Sunt situatii cand apar diferite erori la bordul masinii, despre care nu va puteti da seama ce semnifica. In acest caz trebuie sa mergeti la un service specializat si dotat in acest sens. In urma unei diagnoze auto, aflati mai multe despre defectul aparut.

 

      Melania Service are specialisti in diagnoza, dotati cu aparatura necesara pentru a va rezolva orice defect al masinii dv.

      Indiferent ca este vorba de o diagnoza de rutina sau o problema tehnica, la Service Auto Pitesti aveti intotdeauna diagnosticul corect. Ne face placere sa va consiliem asupra tuturor aspectelor identificate ale autoturismului dv.

 

      Diagnosticam cu precizie si va comunicam cu exactitate problemele si solutiile pentru remedierea lor, astfel incat, sa puteti lua cele mai bune decizii cu privire la costurile si garantiile de remediere, iar autoturismul dv. sa functioneze optim.

 

      Va asteptam!

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus