We find the solution!

 

     PIESE AUTO - Originalul face diferenta!

 

     In cei peste 26 de ani de activitate prioritatea noastra a fost aceea de a creea un portofoliu cat mai mare de clienti si mentinerea calitatii serviciilor la o cota cat mai ridicata. Pentru noi este prioritara promovarea imaginii societatii, in perspectiva consolidarii unei pozitii cat mai importante pe piata serviciilor.

     Indiferent ca este vorba despre service si piese auto multimarca sau alte servicii conexe, site-ul nostru nu este conceput pentru vanzari online.  In urma diagnozei efectuata in service-ul nostru, va oferim o gama de produse si servicii pe care avem posibilitate sa le comercializam.

     Identificare pieselor de schimb nu se rezuma doar la cautarea intrun catalog online si apoi gasirea celui mai bun pret. Sunt situatii in care solutiile tehnice folosite de constructorul autovehiculului, ingreuneaza sau fac chiar imposibila identificarea pieselor fara o documentatie tehnica si o pregatire profesionala de exceptie. Astfel, identificarea pieselor, accesoriilor sau lichidelor tehnice si comercializarea lor, este facuta de tehnicienii serviceului nostru, cu o experienta indelungata in domeniu.

     In felul acesta reducem costurile, timpul de reparatie al masinii dv. intrucat suntem constienti ca aveti nevoie de autoturism in activitatea de zi cu zi.

     Magazinul nostru ofera o gama larga de piese, accesorii auto originale, uleiuri si lubrifianti auto, pe stoc sau la comanda, pentru toate tipurile de masini. Acordam garantie cu un raport calitate/pret accesibil.

     Prin parteneriatele cu cei mai mari importatori va punem la dispozitie piese auto de la producatori precum LUK, SACHS , BOSCH, FERODO, ATE, LEMFORDER, SKF, TRW, MANN, BREMBO, DELPHI, VALEO RUVILLE si alti producatori cunoscuti.

 

     Pitesti: Str George Cosbuc, Nr 25, Tel./Fax 0248 289 114 / 0248 280 900

 

     Brasov: Str. Mihai Viteazul, Nr. 25, Tel./Fax 0268 421 4

 

     Service-ul Melania raspunde la orice solicitare.

piese auto, service pitesti, piese oem, piese originale, piese aftermarket, piese multi marca

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus