We find the solution!

 

     Melania Rent a Car - mobilitate si confort

 

      Rent a Car - ofera clientilor mobilitate, confort si siguranta pe drumurile publice pe care o asigura masinile inchiriate de la noi. Oriunde doresti sa mergi, orice masina ai cauta, noi avem cele mai bune solutii pentru tine.

      Parcul nostru de masini este format din masini intretinute conform normelor producatorilor si se afla permanent in stare buna de functionare. Raspundem celor mai diversificate nevoi in ce priveste categoria, combustibilul sau dotarile masinii care vi se potriveste pentru inchiriere.

      Oferim in sistem rent a car, o gama variata de autoturisme, incepand de la clasa mini, pana la clasa lux, gata sa satisfaca si cei mai exigenti clienti.

      Siguranta in timpul sofatului este esentiala pentru soferi. Din acest motiv, toate autoturismele care sunt prezente in flota auto Melania Rent a Car sunt verificate

periodic in service-ul propriu Melania Service. Personalul nostru verifica atent fiecare masina pentru a fi in stare optima de functionare la orice ora.

      Stim cat de important este ca masinile oferite de Melania Rent a Car sa raspunda rapid la comenzile soferului. De aceea, personalul va ofera

detalii despre autoturismele prezente in flota. Avand informatia despre capacitatea tehnica a masinilor, o sa stiti care model se potriveste planurilor dv.

      Consideram ca este important, ca odata ce ati inchiriat o masina, sa va bucurati la maximum de aceasta.

      Melania Rent a Car, stie ca timpul este pretios pentru multi dintre dv. De aceea va ajuta sa inchiriati rapid o masina si sa va indepliniti obiectivele mai usor. Avand incorporate sisteme de confort ridicate, autoturismele noastre pun baza unei calatorii lipsite de probleme.

      Descopera placerea sofatului cu Melania Rent a Car!

Service Auto Pitesti, rent a car pitesti, rent a car brasov, transport persoane

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus