We find the solution!

 

   Servicii Melania Service

 

     Autoturismul a devenit parte din cotidian si acopera una din cele mai importante nevoi ale omului - deplasarea. In ziua de azi orice activitate este legata permanent de

transport. Am creat toate conditiile pentru a va oferi siguranta si am inteles nevoia de atentie acordata acestei parti tot mai importante din viata noastra - autoturismul.

     Comportamentul la volan influenteaza direct costurile intretinerii vehiculelor. Intretinerea corecta a autovehiculului dar si comportamentul la volan, pot reduce considerabil costurile de reparatie asociate autoturismului sau a parcului auto.

   - Viteza mare de deplasare mareste consumul, implicit factura de carburant.

   - Stationarea indelungata cu motorul pornit sporeste consumul si afecteaza functionarea motorului. O ora de stationare cu motorul pornit echivaleaza cu o ora si jumatate de rulare a autovehiculului.

   - Inamicul numarul 1 al pneurilor este viteza. Caldura este inamicul anvelopelor. Viteze mari - supraincalzirea si deteriorarea rapida a pneurilor. Uzura pneurilor se dubleaza la viteze de peste 112 km/ora.

   - Presiunea pneurilor - alaturi de rularea cu viteze moderate, mentinerea unei presiuni corecte si constante este gradul unei durate indelungate de folosire a anvelopelor.

     Presiunea prea mica sau prea mare afecteaza deopotriva performantele si determina uzura anvelopelor.

   - Efecte asupra costurilor de intretinere. Un stil de condus agresiv afecteaza cutia de viteze, directia, ambreiajul, suspensiile, etc. Fiind folosite in conditii agresive, aceste echipamente au nevoie mai des de service, reparatii sau inlocuiri.

 

Service Auto Pitesti, reparatii auto,  rent a car pitesti, rent a car brasov, piese si accesorii auto, itp, rca, casco, asistenta si tractari

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Melania Service

 

Loc. Pitesti, Jud. Arges, str: George Cosbuc, nr.25

Tel./Fax: 0248 289 114

Email - service@melania.ro

Copyright © Service Auto Pitesti

Powered by Optimus Plus